Om oss

Arktisk Geotek ble stiftet 6. januar 2017, som et selskap med delt ansvar mellom grunnleggerne Joakim André Olsen og Hermann Olaussen Hermansen. 28. mai 2018 ble selskapet omdannet til et aksjeselskap.

Arktisk Geotek AS er stiftet i Kvænangen kommune i Nord-Troms, med hovedkontor i nabokommunen Nordreisa. Vi er lokalisert på Halti-bygget på Storslett. Vår visjon er: "lokal tilhørighet, global forståelse". Arktisk Geotek tilbyr ulike tjenester innen geofag og naturforvaltning.

Hermann.jpg
Hermann O. Hermansen
Eier og daglig leder
M.Sc. i geologi og EVU i geoteknikk
Joakim.jpg
Joakim A. Olsen
Eier og daglig leder
M.Sc. i geologi og EVU i geoteknikk

Hei! Mitt navn er Hermann. Jeg er en aktiv kar som kommer fra det beste stedet på jorden, nemlig Nordreisa. På fritiden sykler jeg endel og liker fisketurer på fjellet. Jeg bruker også mye av min fritid langs verdens vakreste elv som vi har i Norge, Reisaelva.

Jeg er utdannet ved UiT Norges arktiske universitet, med en M.Sc. grad i geologi. I tillegg har jeg videreutdanning i geoteknikk fra NTNU Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.

I Arktisk Geotek har jeg prosjektlederansvaret i Reisa Elvelag, i tillegg til forskjellige geo- og naturforvaltningsprosjekter.

Hei alle sammen! Jeg heter Joakim og kommer fra vakre Kvænangen. Når jeg ikke arbeider, liker jeg å bruke tiden min ute ved å fiske eller å gå på jakt. Litt løping gjør jeg også!

Jeg har en M.Sc. grad i geologi fra UiT Norges arktiske universitet og videreutdanning i geoteknikk fra NTNU Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.

I vårt selskap er mitt hovedansvar å arbeide med geotekniske rapporter, i tillegg til forskjellige geo- og naturforvaltningsprosjekter.

Ta kontakt med oss for en uforpliktet samtale. Vi leverer gjerne et pristilbud på ditt prosjekt!